Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez FAN-oknak

ghdfxsd.pngSzületési név:Selena Marie Gomez

Becenév:Sel,Selly

Születési idő:1992. júl. 22

Születési hely:Grand Paririe,Texas,USA

Foglalkozás:Színésznő,Énekesnő

Pasi:Justin Bieber

Magasság:165cm

Eredeti hajszín:fekete

Szemszín:barna

Csillagjegy: oroszlán

 

Hírek Selenáról  (UJJJJ):

1.Saját csapvizével jótékonykodik:

Rihannával,Justin Bieberrel és Taylor Swiftel karöltve részt vett egy jótékonysági kampányban,mely szerint saját villájuk csapvizéből palackokat egy-egy kartonnal.

Az eladásból összegyűlt összeggel a fejlődő országoknak segítenek.

 

2.Képregényhős lett:

Egy amerikai kiadó képregényt dobott piacra,amelyben az énekesnő egészéletrajzát leírja,és képekkel ilusztrálja kiskorától a hírnévig.Állítólag elképesztőre sikerültek az ilusztráció.

 

3.Péknek készül:

Ugyan a konyhatündérszerep távol áll tőle,mindenképpen nyitni szeretne egy pékséget,mivel odavan a süteményekért.Pech, hogy a tervek szerint csak ő lesz az eggyetlen vendég.

 

4.Kihozta P!nket a sodrából:

Selenát az eggyik klippjében szereplő rózsaszín lovak érte vád.Az állatkínzásokat ellenző P!nk a világhálón fejezte ki nemtetszését a tinisztár viselkedése iránt. Ejnye-ejnye!...

 

5.Tű alá feküdt:

A hír igaz,tetovállást készittetett magának-A "Sel" becenév és néhány csillag került rá-,de ne aggódjatok,csupán hennafestékkel,amelyről köztudott,hogy néhány hét elteltével lekopik.    

images.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

6.Rajondóitól vár segítséget:    

Sel úgy döntött,rajondóira bízza,hogy eldöntsék újj parfümjének illatát.Több szerencsésnek esélye nyílik majd arra,hogy ellátogassanak vele a ladoratóriumába.Az újj illata 2012 tavaszán kerül majd a boltok polcára.

 

7.Ő lesz a következő "Angelina Jolie"?  

Zenél,színészkedik emellett igyekszik segíteni a rászorulókon az UNICEF-kampányokon keresztül,akárcsak Angie.Sel fantasztikusnak tartja,hogy hozzá hasonlítják.

 

8.Justin féltékeny a sikereire!!!:   

Valószínüleg ez az oka a sztárpár közt lévő állandó feszültségnek.Jus nem nézi jó szemmel barátnője növekvő hírnevét! Nos,igaz a mondás:két dudás nem fér meg egy csárdában...                                    

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szia!

(Stella Star, 2013.04.26 17:22)

Én szeretem szelenát... és ua a csilagjegyem!!