Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Avril Lavigne FAN-oknak

                 Avril Lavigne

 

avril-lavigne-gal-fhm08.jpgSzöletési név: Avril Ramona Lavigne

Születési idő:1984.09.27

Születési hely:Belville,Canada,Ontario

Foglalkozás:Énekesnő (színésznő)

Eredeti hajszín: fekete

Szemszín:világos kékes

Csillagjegy: mérleg

Szülei:John Lavigne(apa) Judy Lavigne(anya)

Testvérei:Mathhew Lavigne(bátty),Michelle Lavigne

(húg)

Magasság:155cm

 

Albumai: What the hell,Let go,Under my skin,Alice Wonderland,Wish you where here,Smile,Hot,Goodbye Lullady,The best damn Thing,Noboody's home,My happy enging,Don't tell me,I always get what i want,Fall to pieces,Keep holding on,Girlfrend...Stb...

 

Jellegzetes neve:Bár vezetékneve francia eredetű, nevét rendszerint angolosan ejtik ki. A „la vigne” franciául azt jelenti, hogy a szőlő vagy a szőlőtőke. Keresztneve, Avril, április-t jelent franciául.

Édesapja az április hónap francia nevéről nevezte el.

 

Hírek Avrilről:

 

Újra a lisrák élén:

Sokak kedvence Avril Lavigne,de közületek vajon hányan tudják,hogy a kanadai származású énekesnő alig kétéves volt,amikor énekelni kezdett,mindez pedig egy templomi kórus fellépése közben történt?

 

"Édesanyám azt mondta,hogy alig voltam kétéves,

amikor ő már tudta,hogy énekelni fogok.

Tulajdonképpen amióta csak az eszemet tudom,

szerepeltem,így én is tisztában voltam vele,

hogy egyszer énekes lesz belőlem."-Árulta el Avril.

 

Hírnévi "összefoglaló":

 

2001:New Yorkba költözött,és nem sokkal később lemezszerződést kapott,majd megkezdte debülátó albumának felvételeit.

2002:Slágerlistás lett a Complicated,és megjelent első stúdióalbuma a Let go.Első filmzenéjét is elkészítette a Mindenütt nő címü filmjéhez.Az év végére több mint 4 millió példányt adtak el a Let Gó-ból.

2003:Bár 5 Grammy-díjra is jelölték,végül egyet sem vihetett haza,ám az év folyamán kapott Juno,MTV,Nickelodeon Kids díjakakat,melyek végül kárpótolták.Novemberben pedig megjelentette első DVD-jét, a My World-öt.

2004:Megjelent második nagylemeze az Under my skin,melyen többek között a My happy ending,illetve a Don't tell me és Noboody's home is hallhatók.A neveletlen hercegnő filmzenealbumára pedig az I always get what i want című száma került fel.

2005:Tavasszal Fall to pieces című száma a slágerlistás élére került,júniusban pedig eljegyezte a Sum 41 frontembere,Deryck Whibley.Az év ezek után az esküvői előkészületek jegyében telt el.

2006:Az Under my skin harmadszoros platinalemez lett,decemberben pedig az Eragon filmzenéje a Keep holding on került fel a listákra.Mindeközben Deryckkel megtartották a lakodalmat.

2007:Megjelent a The best damn thing című albuma,melyről a legsikeresebb szám a Girlfrend lett.

2008:Turnéja során sajnos gégegyulladást kapott,így jó néhány koncertet el kellett halsztani,szeptemberben viszont meggyógyult és teljes erőbedobással promózta The best damn tour című DVD-jét.

2009:

avril-lavigne---black-star-edp.jpgSok sztárhoz hasonlóan ő is megjelentette saját illatát,melyet a Black Star névre kereszteltek.A parfümhöz természetesen dal is készült,melyet még előző éven vett fel otthoni stúdiójában.Magánélete sajnos válságba került és Deryckkel a válás mellet döntöttek.

 

 

 

 

2010:Közbeműködött az Alice Csodaországban filmzenealbumán,majd szeptembeben piacra dobta a második parfümét,a Foribidden Rose-t.

6301af5b89eb90e343407bf94032c576.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis Laboratorios Lilly Ellgarf

(Ellvoms, 2019.09.28 19:37)

Buy Now Doxycycline Oratane <a href=http://cheapviapill.com>viagra</a> Achat Sildenafil 120 Mg Is Trimox And Amoxicillin The Same